Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Mierzęcice wypożyczalnia
(1)
Autor
Tarnowska Beata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Dorośli
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Desery
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Smoothies
(1)
Surówki i sałatki
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Fakt Smak ; 1/2016)
Lato w kuchni to czas dań lekkostrawnych, orzeźwiających, pełnych witamin. Najlepiej, aby nie wymagały długiego przygotowania, bo nikt nie lubi latem zbyt długo przebywać w gorącej kuchni. Podstawowe składniki potraw to sezonowe owoce i warzywa, mające o tej porze najwięcej wartości odżywczych. Oprócz tradycyjnych polskich dań polecamy przysmaki z innych krajów, zdobywające coraz większą popularność. [z okładki]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Mierzęcice wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej