Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
wypożyczone
(1)
Placówka
Mierzęcice wypożyczalnia
(2)
Mierzęcice Osiedle wypożyczalnia
(1)
Autor
Pużyński Stanisław
(1)
Tarnowska Beata
(1)
Tomasz Zyss
(1)
Volk Stepha
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Dorośli
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Depresja psychiczna
(1)
Desery
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Leki psychotropowe
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Sen
(1)
Smoothies
(1)
Surówki i sałatki
(1)
Służba zdrowia
(1)
Zupy
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Mierzęcice wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zaburzenia snu i jak z nimi walczyć / Stephan Volk ; przekład Zyss Tomasz. - Warszawa : Springer PWN, 1996. - 159 stron : rysunki, wykresy ; 21cm.
(Medycyna Dla Wszystkich)
Każdemu z nas przynajmniej raz w życiu zdarzyło się źle spać. Jednak u 20% ludzi zaburzenia snu nie są zjawiskiem przemijającym i z tego powodu mają niekorzystny wpływ na ich samopoczucie i sprawność w ciągu dnia. Czym właściwie jest dobry sen? Stephan Volk wyjaśnia, jakie zadania spełnia sen w organizmie człowieka, jak dochodzi do zapadania w sen, powstawania marzeń sennych oraz jak przebiega czuwanie w różnych okresach życia człowieka. Zapoznaje nas również z wynikami najnowszych badań naukowych nad snem, pokazuje sposoby radzenia sobie z zaburzeniami snu oraz omawia zasady ich skutecznego leczenia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Mierzęcice Osiedle wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Fakt Smak ; 1/2016)
Lato w kuchni to czas dań lekkostrawnych, orzeźwiających, pełnych witamin. Najlepiej, aby nie wymagały długiego przygotowania, bo nikt nie lubi latem zbyt długo przebywać w gorącej kuchni. Podstawowe składniki potraw to sezonowe owoce i warzywa, mające o tej porze najwięcej wartości odżywczych. Oprócz tradycyjnych polskich dań polecamy przysmaki z innych krajów, zdobywające coraz większą popularność. [z okładki]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Mierzęcice wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej