Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
unknown
(1)
Branch
Mierzęcice wypożyczalnia
(1)
Author
Tarnowska Beata
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Dorośli
(1)
Demographic Group
Literatura polska
(1)
Subject
Desery
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Smoothies
(1)
Surówki i sałatki
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Fakt Smak ; 1/2016)
Lato w kuchni to czas dań lekkostrawnych, orzeźwiających, pełnych witamin. Najlepiej, aby nie wymagały długiego przygotowania, bo nikt nie lubi latem zbyt długo przebywać w gorącej kuchni. Podstawowe składniki potraw to sezonowe owoce i warzywa, mające o tej porze najwięcej wartości odżywczych. Oprócz tradycyjnych polskich dań polecamy przysmaki z innych krajów, zdobywające coraz większą popularność. [z okładki]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Mierzęcice wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again